Manon is onze eerste ambassadeur - Sarphati Cohort

Overslaan en naar inhoud gaan

Manon is onze eerste ambassadeur

Manon van Eijsden is aangesteld als de nieuwe ambassadeur voor het Sarphati Cohort. Manon, een voedingskundige en moeder van twee jonge kinderen, brengt haar expertise en passie voor gezonde voeding...
31 juli 2019

Manon van Eijsden is aangesteld als de nieuwe ambassadeur voor het Sarphati Cohort. Manon, een voedingskundige en moeder van twee jonge kinderen, brengt haar expertise en passie voor gezonde voeding in om ouders te ondersteunen bij het bevorderen van de gezondheid van hun kinderen.

Waardevolle inzichten

Het Sarphati Cohort is een onderzoek dat zich onderscheidt door de praktijkgerichte aanpak. Het heeft als ultiem doel ouders, zorgverleners en beleidsmakers te voorzien van waardevolle inzichten en middelen om kinderen gezond op te laten groeien. Manon van Eijsden, met haar diepgaande kennis van voeding en haar eigen ervaring als moeder, ziet in het Sarphati Cohort een kans om een tastbaar verschil te maken in de levens van gezinnen.

Rechtstreeks uit de praktijk

“Wat ik bewonder aan het Sarphati Cohort is dat het een onderzoek is dat rechtstreeks voortkomt uit de praktijk, met als uiteindelijk doel ouders te helpen hun kinderen gezond groot te laten worden,” deelde Manon van Eijsden enthousiast. “Daar doe ik graag aan mee, want elke ouder wil toch het beste voor zijn of haar kind!”

Anoniem

Een van de aspecten van het Sarphati Cohort waar Manon bijzonder waarde aan hecht, is de zorgvuldige omgang met gegevens. Zij benadrukt het belang van anonimiteit bij het gebruik van gegevens voor onderzoek. “Belangrijk voor mij is dat gegevens anoniem worden gebruikt voor onderzoek. Fijn dat het Sarphati Cohort ook dat goed heeft geregeld!”

Vergroten van de bewustwording

De rol van Manon van Eijsden als ambassadeur zal ongetwijfeld bijdragen aan het vergroten van de bewustwording rondom het Sarphati Cohort en het belang van gezonde voedingsgewoonten bij kinderen. Met haar enthousiasme en deskundigheid belooft ze een waardevolle bijdrage te leveren aan het bevorderen van de missie van het Sarphati Cohort. Haar betrokkenheid benadrukt eens te meer het cruciale belang van samenwerking tussen experts en ouders om een gezonde toekomst voor onze kinderen te waarborgen.