Meedoen - Sarphati Cohort

Overslaan en naar inhoud gaan

Meedoen

Welkom bij het Sarphati Cohort, een grootschalig gezondheidsonderzoek onder kinderen in Amsterdam.

Welkom bij het Sarphati Cohort, een groot onderzoek naar gezondheid onder kinderen in Amsterdam. Dit onderzoek is opgezet door GGD Amsterdam. Wanneer u deelneemt, draagt u bij aan ons belangrijkste doel: een gezonde toekomst voor alle kinderen in Amsterdam.

Doe mee en maak het verschil

Met het gezondheidsonderzoek volgen we kinderen voor langere tijd in hun gezondheid, groei en ontwikkeling. Deelname betekent dat de GGD een deel van de gegevens over de gezondheid van uw kind anoniem mag gebruiken voor onderzoek.

U krijgt ook één tot twee keer per jaar een vragenlijst toegestuurd. We kunnen u ook vragen om deel te nemen aan extra onderzoek.

Help kinderen gezond op te groeien

Door deel te nemen, helpt u alle kinderen in Amsterdam gezond op te groeien. Hoe meer ouders/verzorgers meedoen, hoe meer wij te weten komen. Beleidsmakers, onderzoekers en zorgverleners maken gebruik van deze kennis. Door deel te nemen, levert u dus een belangrijke bijdrage aan een gezonde generatie.

Cadeaubon

Als nieuwe deelnemer ontvangt u  voor elk kind dat u aanmeldt, na het invullen van de eerste vragenlijst een online VVV-cadeaubon van 15 euro. U ontvangt de eerstvolgende werkdag een e-mail met daarin een VVV-cadeaubon code.

Hoe werkt het

Heeft u ouderlijk gezag als ouder of voogd? Dan kunt u met de Sarphati App toestemming geven voor deelname aan het Sarphati Cohort gezondheidsonderzoek. Druk daarvoor op de button hieronder.

Inschrijven

Hoe gaan we met uw gegevens om? 

Druk op de button hieronder en lees in uw eigen taal op de Sarphati App website hoe wij veilig met uw gegevens omgaan.

Sarphati App