Ambassadeurs

Ambassadeurs van het Sarphati Cohort zijn Amsterdammers die het Sarphati Cohort een warm hart toedragen.

Jeugdverpleegkundige Siegnella Concincion steunt het Sarphati Cohort

Dus..ben je een ouder/verzorger met kinderen van 0-4 jaar? Doe dan mee met het Sarphati Cohort! Download de Sarphati App of ga naar de webversie via www.sarphati-app.nl. Hier vind je alle informatie en kun je je aanmelden. Ook jeugdverpleegkundige Siegnella Concincion in Stadsdeel Amsterdam Zuidoost steunt het Sarphati Cohort.

Media-ondernemer Raja Felgata is supporter van het Sarphati Cohort

Raja Felgata is media-ondernemer, journalist en oud-nieuwslezeres AT5 & GoedemorgenNL. Zij woont en werkt in Amsterdam Nieuw-West. Toen zij over het Sarphati Cohort hoorde, wilde zij helpen om Amsterdamse ouders op te roepen om mee te doen. Inclusief de ouders in haar geliefde stadsdeel Nieuw-West.

Trots zijn wij op onze eerste ambassadeur!

Manon van Eijsden

Voedingskundige en moeder van 2

‘Wat ik mooi vind aan het Sarphati Cohort is dat het een onderzoek is vanuit de praktijk met als uiteindelijk doel ouders te helpen hun kind gezond groot te laten worden. Daar doe ik graag aan mee, want elke ouder wil toch het beste voor zijn of haar kind! Belangrijk voor mij is dat gegevens anoniem worden gebruikt voor onderzoek. Fijn dat het Sarphati Cohort ook dat goed heeft geregeld!’