De Sarphati App voor Amsterdamse ouders

Heeft u hem al gedownload?

De Sarphati App voor Amsterdamse ouders

woensdag 31 juli 2019

Heeft u onze Sarphati App al gezien? Hierin vindt u een animatiefilmpje waarin het onderzoek kort wordt uitgelegd. De app, inclusief het filmpje, is in zes talen beschikbaar. Zo kan iedereen meedoen! Neem een kijkje in de Sarphati App via de Google Play (Android) of de App Store (Apple). U kunt ook de webversie van de app bekijken via deze site: www.sarphati-app.nl

Meedoen is makkelijk
Wilt u meedoen en heeft u ouderlijk gezag als ouder of voogd? Dan kunt u via de app of website inloggen met DigiD en direct toestemming geven voor deelname aan het Sarphati Cohort. Met een paar klikken doet u al mee!

Meedoen kost weinig tijd
Tijdens uw bezoeken aan het Ouder- en Kindteam worden groei- en gezondheidsgegevens van uw kind geregistreerd. Na uw toestemming kunnen wij een deel hiervan anoniem gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek. Verder ontvangt u 1 tot 2 keer per jaar een korte vragenlijst, tot uw kind 4 jaar wordt.